Rytmi-instituutti lanseeraa uuden musiikin verkko-oppimisalustan

Rytmiakatemian tavoitteena on luovuuden, interaktiivisuuden, verkostoitumisen ja saavutettavuuden tehostaminen

Rytmiakatemia on uusi musiikin sisällöntuottamiseen ja uravalmennukseen keskittyvä verkko-alusta, joka tarjoaa vuorovaikutteista musiikin koulutusta verkossa alan ammattilaisten johdolla. Sen tavoitteena on mahdollistaa kaikille määrätietoisille musiikin tekijöille ja tuottajille itsensä kehittäminen sekä oman musiikkiuran rakentaminen tehokkaasti. 

Verkkoalustaa ja sen sisältöä kehitetään Rytmi-instituutin hallinnoiman “Rytmiakatemia” ESR-hankkeen toimin. Verkkoalustaa kehittäessä pyritään huomioimaan verkostoitumisen ja aidon kontaktin saaminen opinnoissa verkossa tapahtuvin menetelmin. Rytmiakatemian virtuaalinen lanseeraustilaisuus järjestetään keskiviikkona 17.8.2022 klo 14:00 Zoom-palvelussa.

LINKKI LANSEERAUSTILAISUUDEN FACEBOOK-TAPAHTUMAAN

Rytmiakatemian kurssisisällöt suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä musiikkialan ammattilaisten kanssa, mikä mahdollistaa opiskelijoille aidon kontaktin alan toimijoihin sekä varmistaa, että kurssien tietopohja on ajassa kiinni. Lanseerauksen kanssa samaan aikaan avataan opiskelijahaku muun muassa musiikkijulkaisun promootiota ja markkinointia käsittelevälle kurssille, jonka pääasiallisena kouluttajana toimii Vuoden managerina palkittu ja omaa managerointi ja pr-toimisto Ginger Vine Managementia luotsaava Heta Hyttinen

Rytmiakatemian yhtenä keskeisenä tavoitteena on lisätä musiikin opetuksen saavutettavuutta sekä mahdollistaa kaikille oman musiikin ja uran määrätietoinen edistäminen. Rytmiakatemian mahdollistaa Euroopan sosiaalirahasto sekä Seinäjoen kaupunki. 

Rytmiakatemia:
www.rytmiakatemia.fi

Linkki Rytmiakatemian lanseeraustilaisuuteen: https://us02web.zoom.us/j/87993014441?pwd=LzVzc1IzK1pCS1JFWWJlOU9CekJmZz09&fbclid=IwAR2d_rIZ8K_SVc_h2CD_AmoNk3GWvai0NQI6ATlocsPsC1isgcl0a65OCEE#success