Rytmi-instituutin uusi toiminnanjohtaja on Satu-Maarit Veikkola

Seinäjoen Rytmi-instituutin toiminnanjohtajana on aloittanut vuoden 2018 alussa Satu-Maarit Veikkola. Rytmi-instituutin kannatusyhdistys ry:n hallitus valitsi Veikkolan Suoku Sirenin seuraajaksi tämän jatkaessa yhdistyksen taloushallinnon parissa.

Veikkolalla on kokemusta Rytmi-instituutista niin opettajana ja kouluttajana kuin yhdistyksen hallituksen jäsenenäkin. Toiminnanjohtajana hän pyrkii kehittämään ja laajentamaan Rytmi-instituutin toimintaa niin paikallisella, valtakunnallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. “Pyrin toiminnanjohtajana nostamaan niin rytmimusiikin kuin sen tekijöiden ammattitaidon arvostusta. Samalla haluan Rytmi-instituutin osallistuvan aiempaa enemmän ajankohtaiseen keskusteluun esimerkiksi alan tasa-arvosta.”

Sirenin toiminnanjohtajakaudella Rytmi-instituutti on toteuttanut useita hankkeita, joista on kasvanut muun muassa Rytmimanuaali.fi-sivusto. Vuonna 2012 käynnistetystä Rytmimanuaalista on muodostunut Suomen kattavin musiikin tekemistä ja musiikkibisnestä käsittelevä verkko-opas. Sivustolla julkaistiin MARS 2018 -tapahtuman aikana sen 100. artikkeli. Joulukuussa 2017 Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu ry myönsi Selmuleka-kulttuuripalkintonsa Sirenille tunnustuksena elävän musiikin eteen tehdystä työstä.

Tyytyväinen on itse Sirenkin: “Olen käynyt kaikilla Rytmi-instituutin järjestämillä kursseilla. Hauskaa on ollut!”