Musapäälliköt: Taito Rahaksi I & II

Kuinka taito voidaan saada tuottamaan rahaa ja miten rahavirtaa käsitellään?

Toimitko artistina, muusikkona, tuottajana tai managerina suurten levy-yhtiöiden ja ohjelmatoimistojen ulkopuolella?

Tule hakemaan uutta potkua Taito Rahaksi -valmennuksesta, jossa opetellaan löytämään keinoja oman työn harjoittamiseen ja myymiseen. Valmennuksessa käydään kiteytetysti läpi asiaa oman talouden ja oman bisneksen luvuista, lakisääteisistä asioista sekä yrittäjyyden toiminnoista ymmärrettävällä ja helpolla tavalla. Nyt puhutaan rahasta. Yrittäjämäinen toiminta kasvattaa ammattimaisuutta ja uskottavuutta, mutta ei sido yrittäjyyteen. Yrittäjyys voi tulla sivutuotteena, mikäli niin haluat!

Taito Rahaksi -valmennuksella, aloittava ja urallaan edennytkin henkilö ymmärtää perusperiaatteet ja saa hyvät työkalut käyttöönsä. Tee oikeat valinnat urallasi ja menesty taidoillasi.

Sisältö

Aiheita käsitellään kahdessa osassa, 8. ja 15.5. Jälkimmäinen kerta on syventävä ja sisältää harjoitteita.

 • Oma urapolku, Tanja Vähäsarja: lähtökohdat ja tie
 • Yrittäjämäinen toiminta
  • Ammattimainen kuva ja toiminta
 • Oma palkka ja palkkaus
 • Aloittavan tekijän talous, pyöritys ja ylläpito
 • Yrittäjyys
 • Yhtiömuodot, vastuut ja toiminnot
  • Kirjanpito ja lakisääteiset asiat
 • Laskutus
 • Kustannuslaskelmat
 • Sopimukset 

Valmentaja Tanja Vähäsarja

Olen Tanja Vähäsarja, artisti ja ohjelmatoimisto yrittäjä. Olen tuore, innokas ja nuorekas valmentaja, ja tuon tietoa valmennettaville kuultavaksi, nähtäväksi ja tutkittavaksi. Olen huomannut talouden olevan ihmisille kaukainen ja vieras asia, vaikka jotkut rutiinit kuuluvat jokapäiväiseen tekemiseen. Haluan osaamisellani tuoda helpotusta työhön ja arkeen. 

Olen aloittanut laulajan urani 8-vuotiaana televisiolaulukilpailussa ja viimeisimpänä The Voice of Finland -ohjelmassa 2012. Olen rakentanut musiikillisen urani tyhjästä, sillä minulla ei ole ollut musiikillista verkostoa, joka olisi auttanut minua eteenpäin. Ujona tyttönä olen opetellut esiintymisen ja yrittämisen kantapään kautta, mikä on ollut pitkä tie. Siksi haluankin jakaa erityisosaamistani, positiivista energiaa ja esimerkkiä siitä, kuinka rohkaistua ja ottaa haltuun pelottava ja tuntematon. Haluan kertoa yhden tarinan, kuinka työllistää itsensä taidoilla.


Taustaltani olen ylioppilas, merkonomi, monialaisen liiketoimintaosaamisen tradenomi ja ohjelmatuottaja. Toimin ohjelmatoimisto- ja artistiyrittäjänä kahdeksatta vuotta ja minulla on yli 10 vuoden työkokemus taloushallinto- ja markkinointitehtävistä pk-yrityksissä. Olen mm. Musiikkiosuuskunta Säkeen ja Lauluntekijäyhdistys Kertsi ry:n hallituksessa.

Toimin valmentajana mm. SASKY:lla (entinen LPKKY), jossa valmennan artistivalmennusta ja lauluntekijävalmennusta ja ohjelmatuottajia. Toimin valmentajana Tampereen TE-toimiston järjestämässä yrittäjävalmennuksessa (2014) Partus Oy:n kanssa yhteistyössä. Teen valmennuksia yksityisten tahojen 
toimesta ja teen myös yksilövalmennusta.

Vahvuuteni ovat verkkoviestinnässä, yrittäjämäisen toiminnan alulle saattamisessa sekä innostavan ja kannustavan esimerkin jakamisessa.
 
 
MUSAPÄÄLLIKÖT: TAITO RAHAKSI I & II
Rytmi-instituutin toimisto, Vaasantie 11
08.05.2018 klo 17-20
15.05.2018 klo 17-21
 
Tapahtumat ovat maksuttomia. Ilmoittaudu toiseen osaan viimeistään 14.5.: https://goo.gl/JRJakG
 
Jälkimmäiseen, syventävään osioon otamme osallistumisia vielä 8.5. paikan päällä, mikäli tilaa on.
 
Koulutus on osa keväällä 2016 startattua Musapäälliköt-kokonaisuutta, jossa keskitytään musiikkialan bisnespuoleen. Tapahtuman järjestää Rytmi-instituutin Roadmanual-hanke.