Oletko sinä tuleva paikallinen musiikkimediapersoona?

Rytmi-instituutti hakee 1-2 kesätyöntekijää kehittämään, suunnittelemaan ja toteuttamaan musiikkiaiheisia podcasteja/vodcasteja. Etsimme persoonallisia, sanavalmiita, oma-aloitteisia mediataitajia, joilla on näkemystä musiikkikentästä.

Työ on määräaikainen, hakijoista riippuen palkkaamme 1-2 henkilöä aikavälille 1.6-16.9.2019. Jos tekijöitä palkataan kaksi, työaika jaetaan heille tasan. Työtehtäviin kuuluu podcast/vodcast toiminnan sisällön suunnittelu yhdessä Rytmi-instituutin henkilökunnan kanssa, jaksojen tuottaminen, äänittäminen/kuvaaminen, editoiminen, julkaiseminen ja some-markkinoiminen. Työ saattaa sisältää liikkumista eri kohteisiin, oma auto ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Media-alan kokemus ja/tai koulutus, sekä musiikkialan tuntemus katsotaan hakijan eduksi. Työtehtävään palkattava voi olla korkeintaan 29-vuotias. Työ ei kuitenkaan edellytä täysi-ikäisyyttä. Työn palkkaus menee kv-tessin kesätyöntekijöiden palkkauksen mukaan.

Lähetä avoin työhakemus, ansioluettelo ja työnäyte osoitteeseen rekry@rytmi-instituutti.fi torstaihin 19.4.2019 klo 16:00 mennessä. Haastattelut järjestetään pe 26.4.2019.
Lisätietoja tehtävistä antaa Satu-Maarit Veikkola (satumaa@rytmi-instituutti.fi, 040 733 4746).

Kesätyöntekijöiden tekemä työ saa osan rahoituksesta Leader Liiveristä.