Analogisen studiotyön kurssi

Tällä kurssilla unohdetaan hetkeksi tietokoneet ja perehdytään analogisen äänittämisen saloihin. Käytännössä äänitystyö toteutetaan kelanauhalle kokonaan analogisen laitteiston avulla. Kurssilla käytetään tekniikkaa vuosikymmenten varrelta ja näinollen tutkitaan myös ”vintage”äänittämisen eri vaiheita. Luvassa on mielenkiintoinen sukellus vanhan äänitystekniikan maailmaan.

Kurssin tavoitteena on niinikään antaa rautaisannos erilaisista mikitystekniikoista, signaalitiestä, analogimiksereistä ja äänen tallentamisesta ja miksaamisesta kelanauhalle.

Kurssin opettajana toimii Sami Silén. Samilla on pitkä ja monipuolinen ura musiikkialalla niin muusikkona, äänisuunnelijana, tuottajana kuin studioyrittäjänä. Kurssi pidetään Samin Etelä-Pohjanmaan Ääniässät -studiolla, osoitteessa Yrittäjäntie 5, 60100 Seinäjoki. Molempina päivinä opetusta on klo 17.00-21.00.

Osallistumisen hinta on 30€ ja mukaan mahtuu ensimmäiset 13 ilmoittautunutta. Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Maksamalla laksun ennen kurssin alkua, varmistat paikkasi kurssilla.

Ilmoittaudu tästä: https://forms.gle/P99m2TYRphYRjJVM7

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset viimeistään viikko ennen tapahtumaa 4.11.2019, tai perimme puolet ilmoittautumismaksusta.

Koulutusta tukee Kansalaisfoorumi