Wonder Voice, Complete Vocal Technique – laulutekniikan peruskurssi la-su 11-12.03.2017

Opettajana valtuutettu CVT-opettaja Satu-Maarit Veikkola. Kaksipäiväinen lauluklinikka pidetään Seinäjoella Rytmi-Instituutin tiloissa, osoitteessa Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki 11-12.03.2017. Molempina päivä opetusta on klo 10.00-17.30.

Kurssilla käydään läpi Compele Vocal Techniquen perusteet yhdessä eri tekniikoita kokeillen. Tutuksi käyvät terveen äänenkäytön perusteet, moodit, äänenvärin muuntelu ja erilaiset tehosteet. Opit erottamaan äänentuotannosta eri elementit ja pystyt siten luomaan oman soundisi eri äänenkäytön elementtejä yhdistelemällä. Complete Vocal Techniquen periaatteisiin kuuluu, että opettaja kunnioittaa opiskelijan omaa makua äänenkäytössä. Laulaja päättää itse miltä haluaa kuulostaa ja tekee omat taiteelliset valintansa.

Ohjelma

Lauantaina luento- ja workshop-osuudet:

  • yleisesti CVT:stä
  • kolme yleisperiaatetta
  • äänimoodit (Neutral, Curbing, Overdrive, Edge)
  • perehdytään tekniikoiden teoriaan käytännönläheisesti
  • äänenvärit ja tehosteet

Sunnuntaina Master Class –sessiot:

Osallistumismuodoksi voit valita joko aktiivioppilaan tai passiivioppilaan.

Aktiivioppilas työstää sessiossa itse valitsemaansa kappaletta taustanauhan tai säestäjän avustuksella. Hän voi itse valita mitä tekniikan osa-aluetta haluaa harjoitella esim. mikrofonitekniikka, rytmiikka, tulkinta ja esittäminen. Aktiivioppilas saa henkilökohtaista ohjausta Master Class sessiossa ja passiivioppilas seuraa opetusta ja tekee harjoituksia yhdessä ryhmän kanssa. Passiivioppilaana sinulla on mahdollisuus tutustua tekniikkaan syvällisesti ja koettaa eri tekniikoita läpi ilman yksin muiden edessä laulamista.

Opetus tapahtuu vuorotellen muiden seuratessa prosessia. Tämä on havaittu tehokkaaksi tavaksi oppia tekniikkaa käytännössä, vaikkei itse olekaan sillä hetkellä lauluvuorossa.

Aktiivioppilaita otetaan korkeintaan 10.

Hinnasto

Aktiivioppilas 80€ (opiskelijat 70€)
Passiivioppilas 60€

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen osoitteeseen:
satumaa.veikkola[at]gmail.com

Kerro mailissa:

  • nimi
  • osoite
  • puhelinnumero
  • haluatko aktiivi- vai passiivioppilaaksi

Vastaamme kaikkiin kyselyihin ja ilmoittautumisiin nopeasi, mutta viimeistään maanantaina 27.02.2017 saat tiedon, mahduitko 10 nopeimman joukkoon.
Varmistaaksesi paikkasi, maksa kurssimaksu 06.03. mennessä. Huom! Mahdolliset peruutukset 08.03.2017 menessä tai veloitamme puolet kurssimaksusta.

Tili:
Rytmi-instituutin kannattajayhdistys ry
FI 60 4913 1420 0475 20
Viesti: CVT-peruskurssin maksu

Lisätietoja

Satu-Maarit Veikkola
satumaa.veikkola[at]gmail.com
puh: 040 5777 926

Lauluklinikan järjestävät yhteistyössä Wonder Voice laulukoulu ja Rytmi-Instituutti