Uncle Jake’s the Biggest Band

Uncle Jake’s the Biggest Band pyöritetään käyntiin torstaina 9.10.2014 Rytmi-Instituutilla. Se etsii soittajia, jotka ovat vähintään 10-vuotiaita ja enintään noin 20-vuotiaita. Soittotaitoa tarvitaan sen verran, että pysyy menossa mukana.

Uncle Jake’s the Biggest Band on nuorten isoo orkesteri. Sen kokoonpanoon sopivat kaikki soittimet erilaisissa määrissä. Mukaan haastetaan erityisesti räppäreitä ja DJ:tä perinteisten instrumenttien taitajien lisäksi.

Tyylin lähtökohta on afro-amerikkalainen rytmimusiikki tarkemmin määrittelemättä. Esimerkkejä ohjelmistosta ovat James Brown, Trombone Shorty, Rebirth Brassband, Maceo Barker, DJ Logic ja Galactic.
Rytmimusiikin aarteita otetaan haltuun ja ne otetaan omalla tavalla haltuun. Musiikki tulee kuulostamaan kokoonpanolta. Juurimusiikin parhaat klassikot ovat helppoja omaksua, mutta niiden varaan voidaan rakentaa omaa versiota vaikka kuinka paljon.
Ohjelmisto käsitellään sopimaan kokoonpanoon ja kokoonpano voi olla mikä vaan.

The Biggest Bandissä tärkeintä on yhteisen soittamisen ilo ja perinne, kurinalaisuus ja kieli poskessa soittaminen. Yhtäaikaa ollaan kunnianhimoisia ja hulvattomia.

Uncle Jake’s the Biggest Bandin vetäjänä on Jarkko Salo. Hänet tunnetaan kosketinsoittajana Lumberjacks, Frankin Parantola, Joo Joo Miehet kokoonpanoissa. Lisäksi Jarkko Salo on vapaapalokuntalainen.

Tule löytämään uusia soittajakavereita ja sukeltamaan musiikkiin hyvässä seurassa.

Ensimmäinen kerta on torstaina 9.10.2014 klo 17:15 – 18:45 Rytmi-Instituutin Kerrostalossa Vaasantie 11 Seinäjoki (jos et ehdi vielä ensimmäisellä kerralla mukaan, niin toinen kerta on 23.10. klo 17:15 – 18:45.).
Joka toinen viikko, syksy ja kevät maksaa 35 €

Ilmoittautuminen linkissä olevalla lomakkeella.
Lisätietoja 040-7334746 tai toimisto@www.rytmi-instituutti.fi.