MARS goes SAD: Seinäjoki Artist Day 2018

EI AUTA ITKU MUSAMARKKINOILLA.

Siksi MARS goes SAD: Seinäjoki Artist Day. Musiikkialan koulutuspäivä, joka tarjoaa avoimia sessioita ja yksityistä sparrausta.

Rytmikorjaamolla
17.02.2018
11.30-17

AIKATAULU

11.30 Ovet auki
12.00 Musabisnes-battle / Sparraukset alkavat
13.10 Biisintekeminen
14.10 Varickon lounas (omakustanteinen mutta SAD-hintaan)
14.50 Neuvotteleminen
16.00 Kansainvälistyminen
17.00 ”Kiitos ja anteeksi”

AVOIMET SESSIOT

Musabisnes-battle

Viime vuonna battlessa väännettiin keikkamyynnistä. Nyt keikka on myyty mutta se pitää julkaista ja markkinoida. Onnistuneesti. Yhdessä? Feniks Willamo (All Day Agency) vs. Eeka Mäkynen (Finnish Metal Events). Yllyttämässä ja rauhoittelemassa Heta Hyttinen (Ginger Vine Management).

Biisintekeminen

Mistä ne laulut tulevat? Mitä on ammattimainen biisinteko?  Samae Koskista ja Minja ”M” Koskea haastattelee Miten lauluni syntyvät? -kirjan toimittanut Eetu Kauppinen.

Neuvotteleminen

Neuvotteleminen määrittää, minkälaiseen sopimukseen päädyt. Miten varmistua, että tilanne ei mene riitelemiseksi ja molemmat osapuolet hyötyvät aidosti? Neuvottelemisesta puhumassa Muusikkojen liiton lakiasiainpäällikkö Lottaliina Pokkinen, joka on kirjoittanut luovien alojen neuvotteluoppaan Artisti maksaa.

Kansainvälistyminen

Haluatko ulkomaille biiseilläsi tai artistina? Mitä edellytetään kansainväliseltä artistilta ja biisintekijältä? Music Finlandin vientipäällikkö Katariina Sorsa kertoo, minkälaisista palikoista vientiä rakennetaan.

SPARRAUKSET

Haluatko päivän puhujilta vinkkejä oman toimintasi tueksi? SAD-päivän aikana on tarjolla yksityisiä sparrauksia sinulle, bändille tai muulle kokoonpanolle. Sparrauksia on tarjolla pitkin SAD-päivää ja ne kestävät 25 minuuttia. Poikkeuksena Hetan 40 minuutin sparraus, joita on vain yksi.

Ilmoittaudu SAD-päivään alta, niin saat lisätietoja.

Sparraajat: Feniks Willamo, Eeka Mäkynen, Heta Hyttinen, Lottaliina Pokkinen, Katariina Sorsa ja Jaska Lukkarinen.

ILMOITTAUDU TAI…

Viime vuonna porukkaa oli kosolti ja kaikki sparrausajat käytettiin. Varmista siis paikkasi sekä SAD-lounastarjouksesi ja ilmoittaudu.

> ILMOITTAUDU TÄSTÄ <

Et sitoudu mihinkään emmekä spämmää vaan lähetämme lisätietoja päivästä, sparrauksista ja toivottavasti vain iloisista muutoksista.

SEKALAISIA SAD-FAKTOJA

Missä? Milloin?
Rytmikorjaamon Klubilla osoitteessa Vaasantie 11. Lauantaina 17.2. klo 11.30 alkaen.

Mitä tämä maksaa?
Vaivan. Varickon lounas on omakustanteinen, siitä saa SAD-alennuksen ja se on hyvä. Myös vegaanisena.

Kertokaa lisää puhujista ja sparrauksista!
Löydät ne julkisina Facebookista. Katsopa seuraava kysymys.

Miten sometan, että onpa muuten hyvä homma?!
Ilmoittaudut Facebook-tapahtumaan ja jaat sitä: MARS goes SAD 2018. Instagramissa ja Twitterissä käytät tunnistetta #MARSgoesSAD.

Muutokset.
Kaikki on mahdollista. Ennen kaikkea muutokset.

SAD-päivän tekijät:
Rytmi-instituutti ja Selmu. Tarvittaessa voit henkilöidä risut ja ruusut Mikkoon: mikko@rytmi-instituutti.fi, 045 2626 987.

KIITÄMME

Yhteistyökumppaneitamme:
MARS, Music Finland, Muusikkojen liitto, Varicko

Rahoittajiamme:
Vipuvoimaa EU:lta, Euroopan sosiaalirahasto, Musiikin edistämissäätiö

MARS goes SAD: Seinäjoki Artist Day järjestetään MARS-seminaarin yhteydessä mutta erillisenä tapahtumana. Lisätietoa MARSista: www.marsfestivaali.fi