Rytmi-insituutin Musiikkivideokurssi 6-8.3 ja 13-15.3.2015

Rytmi-instituutti järjestää neljättä kertaa musiikivideokurssin, jonka tavoitteena on opastaa paikallasia bändejä ja artisteja, sekä mediatuotannon opiskelijoita ja muita aiheesta kiinnostuneita, madaltaa bändien tee-se-itse -toimintaa, sekä tukea paikallista musiikkivideokulttuuria.

Musiikkivideokurssi toteutetaan 6-8.3 ja 13-15.3.2015 ajalla, Rytmikorjaamon sekä Seinäjoen Ammattikorkeakoulun tiloissa. Kurssin vetäjänä toimii tunnettu, useiden suomalais-artistien musiikkivideoita ohjannut Sami joensuu

Kurssilaiset jaetaan ryhmiin ja he toteuttavat ryhmässä musiikkivideon paikalliselle bändille. Kurssi koostuu kahdesta viikonlopusta. Ensimmäisellä viikonlopulla kurssilaiset ja bändit kokoontuvat rytmikorjaamon tiloihin ja Sami Joensuu perehdyttää kurssilaiset musiikkivideotuotannon saloihin, sen jälkeen videoiden suunnittelu ja toteutus Joensuun avustuksella voi alkaa.

Toisen viikonlopun aikataulu koostuu videoiden editoinnista, sekä kuvan jälkikäsittelystä, tämä tapahtuu Seinäjoen Ammattikorkeakoulun tiloissa.

Kurssille tultaessa et tarvitse aikaisempaa kokemusta musiikkivideoiden teosta, mutta olisi hyvä hallita videokameran sekä editointiohjelmien perusteet. Kurssi on ilmainen ja mukaan otetaan max 20 henkilöä.

 Ilmoittaudu tästä