Musapäälliköt – laskuttamisen glamour ja muut manageroinnin perusteet

fb_kansioWEB

Keikkoja? Yleisöä? Rahaakin? Luultavasti aina mielessä mutta hypätään nyt ensin.

Rytmi-Instituutti on koonnut Music Manager’s Forum Finlandin kanssa Musapäälliköt-koulutuksen. Kahdeksan musiikkialan ammattilaista saapuu Seinäjoelle kertomaan managerin työstä sekä opastamaan niissä perusasioissa, jotka artistilla pitää olla kunnossa, jotta keikkaa ja kiinnostusta pukkaa. Kunnossa musiikin lisäksi siis.

KENELLE?

Haemme Etelä-Pohjanmaalta mukaan henkilöitä, joilla on ennestään kokemusta musiikkialasta ja halua kouluttautua lisää voidakseen auttaa muitakin. Tutun bändiä, omaa, you name it.

Olet kenties itse muusikko, aktiivi elävän musiikin yhdistyksessä tai järjestät keikkoja. Ala on ylipäätään jollain henkilökohtaisella tasolla ennestään tuttua.

MITÄ SAAN?

Ammattilaisten tietoa siitä, miten artistin uraa voi ja kannattaa edistää. Viisi koulutusta. Kokemusta manageroinnista, keikkamyynnistä ja -tuotannosta, markkinoinnista, rahasta, sopimuksista ja artistin sparraamisesta.

Etusijalla kurssille mukaan mahtuvissa ovat jokaiseen viiteen Musapäälliköt-koulutukseen osallistuvat.

Jos olet kiinnostunut yksittäisestä koulutuksesta, ota yhteyttä: mikko @ rytmi-instituutti.fi Katsomme koko kurssille ilmoittautuvien mukaan, jääkö paikkoja.

MUSAPÄÄLLIKÖT: MITÄ, MISSÄ, MILLOIN?

10.05. Managerointi, artistius ja musabisnes
Virpi Immonen, manageri (Michael Monroe)
Tina Jukarainen, manageri (Ilta, Red Moon Architect)

17.05. Markkinointi, PR, myynti
Heta Hyttinen, manageri (Shiraz Lane)
Katja Vauhkonen, manageri (Pariisin Kevät)

24.05. Keikkatuotanto, keikkamyynti, ulkomaan keikat
Antti Hietala, agentti, tuottaja ja promoottori (ALT Agency & Management)
Janne Tamminen, tapahtumatuottaja (Warner Music Live)

31.05. Sopimukset, luvat, talous
Tiina Vihtkari, manageri (Rajaton)

07.06. Manageroinnin Q/A, artistin sparraaminen
Jussi Hautala, manageri (Kasmir)

Suuren kysynnän iloisesti yllättäminä etsimme uutta paikkaa koulutuksillemme. Järjestämme illat Seinäjoen keskustassa. Kartoitamme samalla osallistujakyselyllä aikataulun vaihtoehdot. Ilmoitamme osallistujille heti paikan ja ajan varmistuttua.

Pidätämme oikeudet muutoksiin ja ennen kaikkea ilmoitamme mukaan ilmoittautuneille pikimmiten, mikäli järjestelyissä tulee muutoksia.

HINTA
Osallistuminen maksaa vaivan verran eli rahaa emme veloita. Toivomme kuitenkin, että sitoudut osallistumaan koko kurssille ja ilmoitat, mikäli sinulle tulee esteitä.

KYSYTTÄVÄÄ?
Facebook-tapahtuma mikko @ rytmi-instituutti.fi
045 2626 987

ILMOITTAUTUMINEN
22.4. koitti ja olemme sulkeneet ilmoittautumisen Musapäälliköt-kurssille. Mukaan on ilmoittautunut täydet 25 henkeä sekä varasijoille 5.