MATSI-sparraus

Roadness tarjoaa Elävän musiikin yhdistyksille mahdollisuuden maksuttomaan MATS-koulutustilaisuuteen. Matsi on Artistin Musiikillinen Toimintasuunnitelma, jonka tarkoitus on helpottaa uran suunnittelua ja tavoitteiden saavuttamista, auttaa vahvuuksien ja heikkouksien arvioinnissa, opastaa äänitetuotanto- ja keikka-asioissa sekä markkinoinnissa ja antaa tietoa talousasioista ja yrittäjyydestä.

Kolmituntisen session vetää MATS:n kirjoittanut Mikko Puska, jolla on monen vuosikymmenen kokemus suomalaisesta musiikkibisneksestä. Hänen uransa alkoi Seinäjoella 80- luvulla Kemu ry:ssä, jonka toiminnanjohtajana ja promoottorina hän oli useita vuosia rakentaen Provinssirockista yhtä Suomen suurinta festivaalia. Provinssirockin jälkeen Mikko lähti Tampereelle, jossa hän työskenteli mm. Telakalla sekä oli luomassa Musiikki ja Media-tapahtumaa. Nykyään hän toimii taas Seinäjoella.

MATS sparraus on tarkoitettu kaikille alueenne artisteille, bändeille, kokoonpanoille, jotka suhtautuvat tekemiseensä vakavasti. Tilaisuus kestää kolme tuntia. Sen aikana käydään Matsi ja sen käyttäminen läpi.

Yhdellä bändillä on myös mahdollisuus yksityiseen sparraukseen, jonka kesto on n. 1,5 t. Toivomme myös yhdistyksenne edustajaa mukaan tähän sparraukseen, mikäli se sopii bändille.

MATSia soveltaa tällä hetkellä useat Seinäjoen alueen bändit, ja heille on ollut siitä suurta konkreettista hyötyä.

Päivät ovat sovittavissa nyt.

Rytmi-Instituutin Roadness on rahoittanut Matsin kehittämisen julkisella tuella. Siihen on saatu rahoitusta mm Valtion säveltaidetoimikunnalta, Audiovisuaalisen kulttuurin kehittämiskeskukselta, opetus- ja kulttuuriministeriöltä ja ELY-keskukselta. Mats-sparraus rahoitetaan opetus ja kulttuuriministeriön tuella.

Lisätiedot:
Rytmi-Instituutti & Roadness
Ilkka Unnbom
roadness ät rytmi-instituutti.fi
044 74 00003