CVT-laulutekniikan peruskurssi Tampereella 27.1-3.2.2019

Tutustu CVT-laulutekniikkaan!

Seuraava Wonder Voice, Complete Vocal Technique – laulutekniikan intensiiviperuskurssi pidetään su 27.1 ja su 3.2.2019 Tampereella Tukkateatterin tiloissa, osoitteessa Laukontori 12. Tila sijaitsee ravintola Kaijakan vieressä ja Radiokirppiksen yläpuolella. Molempina päivä opetusta on klo 10.00-17.30. Opettajana kurssilla toimii Valtuutettu CVT opettaja ja Rytmi-instituutin toiminnanjohtaja Satu-Maarit Veikkola.

Kurssilla käydään läpi Compele Vocal Techniquen perusteet yhdessä eri tekniikoita kokeillen. Tutuksi käyvät terveen äänenkäytön perusteet, moodit, äänenvärin muuntelu ja erilaiset tehosteet. Opit erottamaan äänentuotannosta eri elementit ja pystyt siten luomaan oman soundisi eri äänenkäytön elementtejä yhdistelemällä. Complete Vocal Techniquen periaatteisiin kuuluu, että opettaja kunnioittaa opiskelijan omaa makua äänenkäytössä. Laulaja päättää itse miltä haluaa kuulostaa ja tekee omat taiteelliset valintansa.

Ohjelma:
Su 27.1.2019 klo 10-17.30 luento- ja workshop-osuudet:
• yleisesti CVT:stä
• kolme yleisperiaatetta
• äänimoodit (Neutral, Curbing, Overdrive, Edge)
• perehdytään tekniikoiden teoriaan käytännönläheisesti
• äänenvärit ja tehosteet

Su 3.2.2019 klo 10-17.30 Master Class –sessiot, missä aktiivioppilaiden valitsemia tekniikoita opetellaan ja testaillaan laulaen.

Osallistumismuodoksi voit valita joko aktiivioppilaan tai passiivioppilaan. Aktiivioppilas saa henkilökohtaista ohjausta Master Class – sessiossa ja passiivioppilas seuraa opetusta ja tekee harjoituksia yhdessä ryhmän kanssa.

Aktiivioppilas työstää sessiossa itse valitsemaansa kappaletta/tekniikkaa taustanauhan tai säestäjän avustuksella. Hän voi itse valita mitä tekniikan osa-aluetta haluaa harjoitella esim. mikrofonitekniikka, rytmiikka, tulkinta ja esittäminen.

Passiivioppilaana sinulla on mahdollisuus tutustua tekniikkaan syvällisesti ja koettaa eri tekniikoita läpi ilman yksin muiden edessä laulamista. Opetus tapahtuu vuorotellen muiden seuratessa prosessia. Tämä on havaittu tehokkaaksi tavaksi oppia tekniikkaa käytännössä, vaikkei itse olekaan sillä hetkellä lauluvuorossa.

Aktiivioppilaita otetaan korkeintaan 9, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi soveltuu kaikille laulutekniikan kohentamisesta kiinnostuneille laulajille laulukokemuksesta riippumatta!

Hinnasto:
Aktiivioppilas 80€ (opiskelijat 70€)
Passiivioppilas 60€

Ilmoittautuminen osoitteeseen: satumaa@rytmi-instituutti.fi
Kerro mailissa:
• nimesi
• osoitteesi
• puhelinnumerosi
• haluatko aktiivi- vai passiivioppilaaksi

Vastaamme kaikkiin kyselyihin ja ilmoittautumisiin nopeasti, kurssikirjeen lähetämme kaikille viimeistään ma 21.1.2019. Varmistaaksesi paikkasi, maksa kurssimaksu ma 21.1. mennessä. Huom! Mahdolliset peruutukset viimeistään to 24.1.2019 menessä tai veloitamme puolet kurssimaksusta.

Maksutiedot:
Tili: Rytmi-instituutin kannattajayhdistys ry
FI72 4108 0010 6106 92
Viesti: CVT-peruskurssin maksu

Lisätietoja: Satu-Maarit Veikkola
satumaa@rytmi-instituutti.fi
puh: 040 5777 926

Kurssin järjestävät yhteistyössä Wonder Voice laulukoulu ja Rytmi-instituutti. Wonder Voice -laulukoulu toimii Rytmi-instituutin alaisuudessa.