RYTMI-INSTITUUTTI

Rytmimanuaali on Suomen kattavin verkko-opas musiikin tekemisestä ja musabisneksestä. Sivustoa päivitetään jatkuvasti vastaamaan muusikkojen, artistien ja muiden alan toimijoiden tarpeita.

Koulutuksissa keskitytään musiikkialan liiketoimintaan. Käsiteltäviin aiheisiin kuuluvat niin markkinointi ja myynti kuin talous ja sopimuksetkin. Tavoitteena on vahvistaa DIY-osaamista sekä luoda pohjaa tulevaisuuden bisnesosaamiselle.

Musiikkialan tapahtumat ovat myös osa toimintaa. Rytmi-Instituutti on osallistunut MARS-festivaalin ja DJ Weekend -tapahtuman syntyyn ja kehitykseen. Tuoreimpana projektina Seinäjoelle valmistuu näyttely Suikki Jääskän studiolaitekokoelmasta.

Vuonna 1990 perustetun Rytmi-Instituutin tavoitteena on edistää luovaa ja elävää populaarimusiikkikulttuuria. Tehtävää on toteutettu muun muassa tuottamalla bändisoitinten opetusta, järjestämällä rocklyriikkakilpailuja, verkostoimalla Etelä-Pohjanmaan musiikkialan yrityksiä sekä tukemalla bändien kiertuetoimintaa. Koulutuksissa on käsitelty esimerkiksi elektronisen musiikin tekemistä, studiotyöskentelyä, esitystekniikkaa, musiikkivideon tekemistä ja oheistuotteiden valmistamista.

Rytmi-instituutin kannattajayhdistys ry:n hallitus
Suikki Jääskä, pj.
Tuomo Kallio, vpj.
Juho Vanhanen
Petteri Lehtola
Juha Koivisto
Jussi Oksala
Petri Välimäki
Ari Kivistö

Hallituksen varajäsenet:
Esa Vienamo
Jarkko M Salo
Saijaleena Rantanen

Yhteystiedot