TULOSSA

Kiinnostaako konemusa?


Seinäjoella järjestetään konemusiikin tuotantokurssi 24.-25.11.2012. Viikonlopun aikana tutustutaan elektronisen musiikin luomiseen Ableton Liven avulla. Kurssi on suunnattu 13-25-vuotiaille.

Kurssin vetäjänä toimii konemusiikkiartisti Fanu. Fanu on toiminut elektronisen musiikin parissa jo kaksikymmentä vuotta ja kiertänyt DJ:nä Euroopassa ja USA:ssa. Koulutukseen voi tutustua etukäteen osoitteessa www.fanuslivetraining.com

Kurssin osallistumismaksu on 45 euroa. Jos et omista tarvittavia laitteita, ei hätää – saat ne käyttöösi kurssin ajaksi. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin järjestää Rytmi-Instituutti.

Ilmoittaudu kurssille tästä linkistä

Lisäkysymykset osoitteeseen: kurssit@rytmi-instituutti.fi
Lasten ja nuorten rytmimusiikin opetus toteutetaan Seinäjoen kansalaisopiston hallinnoimana.

Ilmoittautuminen Seinäjoen kansalaisopiston järjestelmän kautta kansalaisopiston sivuilta

Opetusta annetaan bändeissä, pelkkää soitinopetusta ei enää ole, sillä soittaminenkin tapahtuu bändeissä.

Rummut ja kitara ovat kovin suosittuja, jonotus saattaa olla pitkä. Harkitse myös bassoa, koskettimia, laulamista ja puhaltimia. Niihin pääsee paljon nopeammin.

*************************************************

ILMOITTAUDU JONOON VAPAUTUVILLE OPISKELIJAPAIKOILLE OSOITTEESSA https://helmi.seinajoki.fi

49101 BASSO
49111 LAULU
49121 KOSKETTIMET
49131 KITARA
49141 RUMMUT
49151 PUHALLINSOITTIMET
47971 YHTYELAULU
30,25 h yhtyetunteja + 12,5 h yksityissoittotunteja 280 euroa

*************************************************

Rytmimusiikin taiteen perusopetuksen pääpaino on rytmimusiikin ryhmä- ja bändiopetuksessa. Opetus on jaettu bändin kehityskaarta noudatellen tasoihin. Esiopetuksessa eli rockareissa annetaan rytmimusiikin varhaiskasvatusta ryhmässä 5-7 -vuotiaille. Valmiuksia yhtyeopiskelulle haetaan ryskäriryhmissä 7-9-vuotiaana. Seuraavilla tasoilla jokainen soitinyhtyeen jäsen on valinnut oman soittimensa. Opintoihin kuuluu sekä yhtye-, että yksityissoittotunteja. Instrumentiksi voi valita myös laulun ja lauluyhtyeen. Eri tasojen ohjelmisto rakennetaan siten, että se tukee niin yhtyeen kehittymistä kuin oman soittimen/laulun opiskelua ja oppilas saa kokemusta rytmimusiikin perinteistä ja lajeista.

Rytmimusiikin opintojen aloituksen edellytyksenä on lapsen ja nuoren oma henkilökohtainen kiinnostus ja halu. Rytmimusiikin opintoryhmien vapautuvat opiskelijapaikat täytetään ilmoittautumis- ja jonotusjärjestyksessä oppilaan ikä, soitintoive ja mahdollinen aikaisempi harrastuneisuus huomioiden muodostettavan ryhmän mukaan. Ilmoittaudu kurssinumeron perusteella osoitteessa https://helmi.seinajoki.fi . Lisätietoja Liisa Talvio, liisa.talvio ät edu.seinajoki.fi tai puh. 044-754 1738.